2012.01.09.
12:18

Írta: musicalrendezvények

I Love Musical - Musical Gála

A Budaörsi Játékszín egy új musical gálával várja a közönséget I Love Musical címmel 2012. február 24-től. A gálán fellép Csengeri Attila, Gregor Bernadett, Gulyás Balázs, Illés Dániel, Jegercsik Csaba, Kecskés Tímea, Laurinyecz Réka, Molnár Gyöngyi, Páder Petra, Pásztor Ádám, Pikali Gerda, Rácz-Koncz Eszter, Stróbel Dóra, és Szakács Tibor.

 
A gálára online vásárolhattok jegyet, sőt akár a február 22-én délelőtt 11 órakor tartandó főpróbán is részt vehettek 900 forintért! Online jegyvásárláshoz kattints ide! 


A különleges musical-összeállításunkban mindenki megtalálhatja a számítását, a Hair, Macskák, Padlás, Cabaré, Képzelt riport, Jézus Krisztus szupersztár, Az operaház fantomja, West side story, és még számos musical slágerekkel várják a közönséget egy varázslatos estére.

 

Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical koncertekről!!

 

A friss rendezvények a Facebookon is publikálásra kerülnek! Ha szeretnél minden rendezvényről frissen értesülni, akkor a Facebookon is követhetsz.www.facebook.com/musicalek

Új rendezvényeket a musicalrendezvenyekblog@gmail.com címre küldve ajánlhatsz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kecskés timi csengeri attila 2012 február

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalrendezvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr843531232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása