2012.03.29.
16:11

Írta: musicalrendezvények

Bereczki-Szinetár élő koncert Gödöllőn SZIE Sportcsarnokban! Jegyek itt!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra óriási sikert aratott a Musical Duett albumokkal, majd a sikert megismételték egy koncert DVD-vel és a Karácsony Duett CD-vel amiről az Ajándék című dal azóta is óriási sláger. Bereczki Zolit a Megasztárban is láthatjuk minden héten, hiszen ő az egyik zsűritag.  A színészpár emellett azonban folyamatosan járja az országot a Holliwoodi Duettek koncertjével és közben az Operettszínház színpadán is folyamatosan láthatóak!

2012. május 12-én Gödöllőn a SZIE Sportcsarnokban élő koncertet adnak a rajongóiknak! Jegyek a koncertre online vásárolhatóak!

Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical koncertekről!!

 
A friss rendezvények a Facebookon is publikálásra kerülnek! Ha szeretnél minden rendezvényről frissen értesülni, akkor a Facebookon is követhetsz.www.facebook.com/musicalek

Új rendezvényeket a musicalrendezvenyekblog@gmail.com címre küldve ajánlhatsz!

Szólj hozzá!

Címkék: szinetár dóra bereczki zoltán 2012 május

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalrendezvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr564348214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása