2012.05.30.
16:44

Írta: musicalrendezvények

Musical Legendák koncert Baján!

Egy különleges, két részes musical gálaműsorral zárja a 2011/2012-es színházi évadot a Bajai Fiatalok Színháza. Legendás musicalek legendás főhősei fognak életre kelni a Bácskai Kultúrpalota színháztermében. Olyan nagysikerű hazai és világhírű zenés előadások ismert alakjait idézi meg a társulat, mint az Evita, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Hair, a Miss Saigon, a Jekyll és Hyde, a Kabaré, a Valahol Európában, a Nyomorultak, az Elisabeth, a Rómeó és Júlia, a Rudolf, a Mozart!, a Macskák… stb.

 

Közreműködnek:
SIMON BOGLÁRKA, SZARVAS ANNA, TERRAY ORSOLYA, ENGLER ZSUZSANNA, ÖRDÖG SZIMONETTA, GYÖRGYE MELISSZA, OTTMÁR ATTILA, KÁRPÁTI KEVIN, KOVÁCS KRISZTIÁN
valamint a bajai III. Béla Gimnázium Színistúdiójának növendékei.

A gálaműsor időpontja:
2012. június 1., péntek, 19 óra

Jegyek már válthatók elővételben a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (6500 Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341.)
Jegyárak: 1500,- és 1200,- Ft.

 

Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical koncertekről!!

 
A friss rendezvények a Facebookon is publikálásra kerülnek! Ha szeretnél minden rendezvényről frissen értesülni, akkor a Facebookon is követhetsz.www.facebook.com/musicalek

Új rendezvényeket a musicalrendezvenyekblog@gmail.com címre küldve ajánlhatsz!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: 2012 június

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalrendezvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr144555432

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vit m tech slot booking 2018.09.01. 10:36:08

145 bűnözőt fogott az Egyenlítő! - B1 BLOGCSALÁD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása