2012.03.30.
20:26

Írta: musicalrendezvények

StarDust - Musical Show a SYMA csarnokban

StarDust: A Musical Show, az egyedülálló produkció 2012. május 18-án a SYMA-ban.   Jegyek ide kattintva vásárolhatóak! 
25 világhírű musical, 33 feledhetetlen dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású, látványos előadás... Ez a StarDust: A Musical Show, amelyre Magyarországon eddig még soha nem volt példa! A garantáltan monumentális élményről a látványos színpadtechnika és a professzionális hangtechnika gondoskodik az elismert énekesek, zenészek és táncosok mellett.

Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák, Evita, Kabaré, West Side Story, Hair, My Fair Lady, Az Operaház Fantomja... csak néhány azok közül az örökzöld musicalek közül, amelyekből a legnagyobb dalok hangzanak el a StarDust: A Musical Show előadásában.

Klikk a lájk gombra ha szeretnél hallani a friss musical koncertekről!!

 

 


Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza. 4 musical sztár, akiket láthattunk-hallhattunk a leghíresebb musicalek főbb szerepeiben, ám most egyetlen előadásban, a gyönyörű dalok segítségével vonultatják fel a zenetörténet legnagyobb alakjait.

Az énekeseket a több, mint 40 fős Győri Filharmonikusok kísérik, az Erkel-, Huszka Jenő-, és Fényes Szabolcs-díjas legendás karnagy, Várkonyi Mátyás vezetésével.

Jegyek ide kattintva vásárolhatóak!

 

 

A friss rendezvények a Facebookon is publikálásra kerülnek! Ha szeretnél minden rendezvényről frissen értesülni, akkor a Facebookon is követhetsz.www.facebook.com/musicalek

Új rendezvényeket a musicalrendezvenyekblog@gmail.com címre küldve ajánlhatsz!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mahó andrea egyházi géza csengeri attila 2012 május

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalrendezvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr863535305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása